Fluistersloepen

…Naar de Heen (voorbij Steenbergen) gereden en daar van de vriendelijke havenmeester de sleutel, wat reddingsvesten, instructies en een verstevigde waterkaart mee gekregen. Trossen los,´lekko!´ en gaan.

Een sloep huren in Steenbergen ?
Steenbergen en de schitterende Steenbergse Vliet verkennen met een van sloep van ons is een echte aanrader !

Hierboven zijn twee van de drie electrisch aangedreven sloepen afgebeeld zoals deze worden verhuurd. De sloepen zijn CE gekeurd voor 6 personen aan boord hebben een lengte van 5.60 m en een diepgang 0.35 m. Ze varen maximaal 6 km/uur, zijn eenvoudig te bedienen en u heeft dus geen vaarbewijs nodig. De actieradius is 60 km, ruim voldoende voor een dag varen op de Steenbergse Vliet. Aan boord vind u zwemvesten, een zwemtrap en een verstevigde waterkaart.

De sloepen zijn per dagdeel te huren.

Dagdelen:
1e dagdeel van 9:30 -13:00      2e dagdeel van 13:30 – 17:00 3e dagdeel van 17:30 – 21:00
Prijzen:
1 dagdeel € 70,-      2 aaneengesloten dagdelen € 130,-


Reserveren

U kunt uw sloep reserveren op onze sloepverhuur pagina.

Voorwaarden

Op de verhuur van sloepen bij Jachthaven de Schapenput zijn de Hiswa voorwaarden voor open zeil/motorboten van toepassing, alsmede de onderstaande bijzondere voorwaarden.

U blijft binnen het vaargebied de Brabantse binnenwateren , dit is het gebied tussen Benedensas de Heen , Mandersluis (Dinteloord) en Breda). Uit veiligheidsoverweging is het niet toegestaan op het Krammer-Volkerak te varen.

De boten dienen voor het eind van de overeengekomen huurperiode afgemeerd te worden in Jachthaven de Schapenput.

Bij een huurperiode over meerdere dagen dient de sloep iedere nacht in Jachthaven de Schapenput te worden afgemeerd.