Route

Route over water

Komend vanaf de Volkeraksluis (Willemstad)
U komt na ongeveer een uur varen bij boei Z.V.13 en direct daarna bij de boeien S.V.1 en S.V.2.

Komend vanaf de Krammersluis (Philipsdam)
Het is ongeveer een half uur varen, na boei Z.V.11 komt u bij de boeien S.V.1 en S.V.2.

U kunt gebruik maken van het ‘fietspad’, dit is een vaarwater naast het hoofdvaarwater gemarkeerd met gele boeien die op de 1,50 meter dieptelijn zijn geplaatst. U gaat tussen de boeien S.V.1 en S.V.2 door en u vaart naar het Benedensas. In principe staat deze sluis open,maar het kan gebeuren dat u maximaal 15 minuten moet wachten wanneer voetgangers gebruik maken van de brug. Dit wordt duidelijk aangegeven met verkeerslichten.

Na het Benedensas komt u langs jachthaven ‘de Vliet’ hierna dient u de bakboordwal aan te houden, dit wordt aangegeven door een pijl op de afmeerstoelen.

Ongeveer 3 kilometer na het Benedensas komt u bij afslag de Heen en gaat u stuurboord uit, via het havenkanaal komt u na 300 meter bij jachthaven de Schapenput.

Voor een overzicht van openseamap.org klikt u hier.

 

Route over de weg

Vanaf Bergen op Zoom
Volg de A4 en neem afrit 25 naar Steenbergen, op de rotonde neemt u de 2e afslag naar de Zeelandweg-Oost/de N257 tot afslag de Heen

Vanaf Rotterdam
Volg de A4 en neem afrit 25 naar Steenbergen, op de rotonde neemt u de 1ste afslag naar de Zeelandweg-Oost/de N257 tot afslag de Heen.

Vanaf de Philipsdam
U volgt de N257 richting Steenbergen tot afslag de Heen.

Als u de afslag de Heen heeft genomen rijdt u het dorp in en aan het einde van de weg  gaat u rechtsaf en na circa 200 meter gaat u links naar de jachthaven de Schapenput (tussen huisnummer 57 en 59 door).

Voor een persoonlijke routebeschrijving klikt u hier.
Maakt u gebruik van een navigatiesysteem stel dan het adres Heensedijk 57a in als bestemming.